A narancslével támasztott fogyasztói igények egyre nagyobbak, sokan már nem elégednek meg a különböző palackozott, tartósító szerekkel készült italokkal. A frissen készült narancslé természetes ízvilágát keresik a vendégek, akik az egészséges életmód jegyében csak 100%-os gyümölcsleveket fogyasztanak és azok is, akik élvezeti cikként, például koktélok elkészítéséhez választják a narancslevet. Egyre több háztartásban is használnak kisebb kapacitású gépet. A narancsfacsaró gépek terjedése rohamos, A nagyobb konyhákban is érdemes beszerezni, használatuk praktikus, és jól kihasználhatóak narancsfacsarókat.
A 7 kg töltőtömegű gép 21 narancsot facsar ki percenként, a 15 kg töltőtömegű ennyi idő alatt 32 narancsot. Ezen gépek használatával konyhája vagy bárja az igényeket folyamatosan ki tudja szolgálni, a vendégek, fogyasztók pedig biztosak lehetnek abban, hogy mindig frissen facsart, magas vitamintartalmú narancslevet fogyaszthatnak. A poharakat és egyéb felhasznált eszközöket mossa el egy rozsdamentes mosogatóban.